G-SHOT

Η ενίσχυση του σημείου G (G-Spot amplification)

To G-SHOT ™ η αλλιώς η ενίσχυση του σημείου G (G-Spot amplification ή GSA™ ) είναι μια απλή μη χειρουργική μέθοδος την οποία πρώτος εισήγαγε ο διάσημος αμερικάνος πλαστικός χειρουργός David Matlock και η οποία παροδικά μπορεί να αυξήσει το σημείο G σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες.

 • Είναι μια θεραπεία που γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 15 λεπτά.
 • Είναι ανώδυνο
 • Χρησιμοποιείται υψηλά διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ
 • Δεν χρειάζεται αποθεραπεία
 • Σεξουαλική επαφή μπορεί να γίνει μετά από 24 ωρες
 • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο

ή Καλέστε για Δωρεάν Ενημέρωση στο 210-7247750

Συχνές Ερωτήσεις

image001
 • Το σημείο G ή αλλιώς σημείο Gräfenberg πήρε το όνομα του από το όνομα του γερμανού γυναικολόγου Ernst Gräfenberg που πρώτος το περιέγραψε.
 • Σύμφωνα με ανατομικά ευρήματα αυτό που βλέπουμε εξωτερικά σαν κλειτορίδα δεν έιναι παρά η κορυφή του παγόβουνου καθώς αυτός ο πλούσιος σε αγγεία και νέυρα ιστός συνεχίζει με την μορφή ενός κεφαλαίου Λ πίσω από τα μικρά χείλη του αιδοίου και τον βολβό του προδρόμου του κόλπου. Αυτό που ονομάζουμε G – spot δεν είναι άλλο από τη συνέχεια αυτου του αγγειοβριθούς κλειτοριδικού ιστού στο άνω τοιχωμα του κόλπου που τελικα παίρνει την μορφή ενός ευπίεστου μικρού μαξιλαριού διαμέτρου 1,5- 2 εκ περίπου. Εκεί καταλήγει μεγάλο μέρος από τις νευρικές ίνες που αποτελούν συνέχεια τών ινών που νευρώνουν και την κλειτορίδα.
 • Το σημείο G για τους παραπάνω λόγους θεωρείται το αντίστοιχο του αντρικού προστάτη στις γυναίκες.

image003

Πρόκειται για μια ερωτογενή ζώνη του κόλπου που τυπικά περιγράφεται στο πρόσθιο τοίχωμα ( δηλαδή το άνω τοίχωμα) του κόλπου σε απόσταση 5-8 εκ από την είσοδο του κόλπου, ανάμεσα στην ουρήθρα και στν βλεννογόνο του κόλπου.

To σημείο Gräfenberg ( G-spot ) από πολλούς ανατόμους θεωρείται η εσωτερική προεκταση εντός του κόλπου των συραγγωδών σωμάτων (ή βολβών) της κλειτορίδας.

Κατά τον μηχανικό ερεθισμό της παραπάνω ερωτογενούς ζώνης πολλές γυναίκες βιώνουν έντονη σεξουαλική διέγερση με αύξηση της έντασης και της κυματομορφής του οργασμού καθώς και σε κάποιες περιπτώσεις γυναικεία εκσπερμάτιση.

Πρώτα απ’ όλα για να διεγερθεί το σημείο G σε μια γυναίκα πρέπει ήδη η γυναίκα να είναι διεγερμένη σεξουαλικά.

Και αυτό είναι απαραίτητο γιατί μόνο κατά την διέγερση του συνόλου του κλειτοριδικού ιστού με την πλήρωση με αίμα των συραγγωδών σωμάτων του, εμφανίζεται στο άνω τοίχωμα του κόλπου το φούσκωμα της περιοχής που ονομάζουμε σημείο G.
Κατά την ερωτική επαφή είναι ιδιαίτερα δύσκολο να υπάρξει έντονος ερεθισμός του συγκεκριμένου σημείου από την είσοδο του πέους. Συνήθως στις περισσότερες γυναίκες το παραπάνω σημείο διεγείρεται μόνο με δακτυλική πίεση.

 • Πολλαπλές κλινικοεργαστηριακές μελέτες με χρήση υπερήχων έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που έχουν έντονους κολπικούς οργασμούς πέραν του συνηθισμένου κλειτοριδικού, εμφανίζουν μια πάχυνση στο άνω τοίχωμα του κόλπου στην περιοχή που ονομάζεται G spot ( μια περιοχή περιπου 1,5 διάμετρο που εντοπίζεται σε απόσταση 5- 8 από την είσοδο του κόλπου ).
 • Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι το σημείο G ανατομικά ανευρίσκεται σε όλες τις γυναίκες αλλά σε άλλες είναι πιο έντονο και σε άλλες λιγότερο , η προσθήκη ενός υλικού τελείως συμβατού με τον οργανισμό όπως είναι το υαλουρονικό , πάνω ακριβώς από το γνωστό πλέον σημείο G θα οδηγήσει στην εντονότερη διέγερση του παραπάνω αγγειοβριθούς ιστού κατά την σεξουαλική επαφή λόγω μηχανικού ερεθισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για δωρεάν ενημέρωση

Είναι υπόθεση λίγων μόνο λεπτών, που γίνεται μέσα από μία απλή, αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία.

ή Καλέστε για Δωρεάν Ενημέρωση στο 210-7247750

Δρ. Καραϊσαρίδης Χριστόφορος

Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210-7247750
Skype: ckaraisaridis
Whats App: Christoforos Karaisaridis
Viber: Christoforos Karaisaridis
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 37, Κολωνάκι
Email: info@laser-medical.gr