O-SHOT

Η επαναστατική θεραπεία διαταραχών του οργασμού

Σε ποιές γυναίκες απευθύνεται το O- shot

 • Σε γυναίκες που πάσχουν από μία ή περισσότερες διαταραχές σεξουαλικότητας
 • Σε γυναίκες μετεμμηνοπαυσιακές σαν συμπληρωματική θεραπεία του RenovaLase ( Laser αναζωογώννησης του συνόλου του κόλπου )
 • Σε γυναίκες που πάσχουν από το σύνδρομο της ακράτειας του στρες ( strees incontinence ) σαν συμπληρωματική θεραπεία του IncontiLase
 • Σε μη πάσχουσες γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή

ή Καλέστε για Δωρεάν Ενημέρωση στο 210-7247750

Συχνές Ερωτήσεις

image001

Το O-Shot ή Orgasmic-Shot είναι μια επαναστατική θεραπεία για το γενικότερο φάσμα των διαταραχών της γυναικείας σεξουαλικότητας που δημιούργησε ο αμερικανός ιατρός Δρ Charles Runels.
Πρόκειται για μια μη χειρουργική ενέσιμη θεραπεία με ένα διάλυμα ενεργοποιημενων αιμοπεταλιών προερχόμενο από το ίδιο το αίμα της ασθενούς ( PRP ), το οποίο με κατάλληλη τεχνική τοποθετείται στην περιοχή της κλειτορίδας , γύρω από τα μικρά χείλη του αιδοίου, στον πρόδομο ( την είσοδο του κόλπου ) καθώς και στην περιοχή που αντιστοιχεί στο σημείο G .

image003

 

 

 1. Γυναίκες που πάσχουν από Διαταραχή της Σεξουαλικής Διέγερσης. Πρόκειται για γυναίκες που ενώ έχουν την επιθυμία για σεξουαλική επαφή έχουν ιδιαίτερη δυσκολία στο να έρθουν  σε διέγερση . Την παραπάνω διαταραχή εμφανίζει 1 στις 20 γυναίκες
 2. Γυναίκες που πάσχουν από Διαταραχή Χαμήλης Σεξουαλικής ΕπιθυμίαςΠρόκειται για γυναίκες οι οποίες ανεξαρτήτως αιτίας τελικά εμφανίζουν ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα ερωτικής επιθυμίας. Η παραπάνω κατάσταση θεωρείται διαταραχή μόνο στην περίπτωση που η γυναίκα αντιλαμβάνεται την έλλειψη ερωτικής επιθυμίας σαν πρόβλημα που στερεί την δυνατότητα της ν’ απολαμβανει τον έρωτα όπως ιδανικά θα ήθελε. Την παραπάνω διαταραχή εμφανίζει 1 στις 10 γυναίκες
 3. Γυναίκες που πάσχουν απο Διαταραχή Οργασμού. Πρόκειται για γυναίκες που το μόνο πρόβλημα εστιάζεται στην επίτευξη του οργασμού. Η δυσκολία που παρουσιάζουν στο να έλθουν σε οργασμό τελικά όμως βάζει ένα μόνιμο άγχος σε σχέση με την σεξουαλική επαφή ικανό τελικά να τις οδηγήσει με τα χρόνια στην αποφυγή της επαφής. Την παραπάνω διαταραχή εμφανίζει 1 στις 20 γυναίκες.
 4. Γυναίκες που πάσχουν απο Δυσπαρεύνια. Πρόκειται για γυναίκες που εμφανίζουν πραγματικό πόνο κατά την σεξουαλική επαφή ( όχι λόγο μειωμένης ύγρανσης ή κολπικού σπασμού) σε βαθμό που τελικά να αποτελεί αρνητική εμπειρία. Την παραπάνω διαταραχή εμφανίζει από 1στις 10 μέχρι και 1στις 5 γυναίκες σε διαφορετική ένταση.
 • Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ιατρική βιβλιογραφία η γυναικεία διαταραχή της σεξουαλικότητας φτάνει το 30-50% ( με μεγαλύτερη επίπτωση στις μικρότερες ηλικίες). Αυτο το ποσοστό όμως αφορά τις γυναίκες που αναφέρουν ιατρικά τα συμπτώματα. Αν λάβει κανείς υπόψιν το γεγονός ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των γυναικών μαθαίνει να ζεί με μια τέτοια διαταραχή χωρίς να αναζητά λύση, το πραγματικό ποσοστό των γυναικών με κάποια σεξουαλική διαταραχή μπορεί να φτάσει σύμφωνα με τους ερευνητές στο 60% !
 • Οι έρευνες δείχνουν ότι ενώ τελικά με συντηρητικούς υπολογισμούς 4 στις 10 γυναίκες πάσχουν από κάποια διαταραχή της σεξουαλικότητας μόνο 1 στις 10 γυναίκες θ’ αναζητήσει ιατρική βοήθεια. Ο προφανής λόγος αυτής της διαφοράς είναι ότι αποτελεί δεδομένο τόσο σε γιατρούς όσο και σε ασθενείς ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές λύσεις για τις παραπάνω διαταραχές.
 • Οι γιατροί στο συνολό τους σχεδόν προτείνουν είτε ορμονικές θεραπείες είτε ψυχοθεραπεία.Παραγνωρίζεται έτσι η πιθανή διαταραχή σε επίπεδο ανατομίας και υγείας του διεγερτικού συστήματος του γυναικείου οργάνου με κυρίαρχο ρόλο το ρόλο του κλειτοριδικού συστήματος.

 • Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο μέσα σε 30 μόλις λεπτά.
 • Πρώτα απ΄όλα τοποθετούμε μια αναισθητική κρέμα στην περιοχή του αιδοίου και του κόλπου .
 • Στη συνέχεια ο γιατρός παίρνει γύρω στα 20 cc φλεβικό αίμα από το χέρι της ασθενούς
 • Αφού το αίμα φυγοκεντρηθεί δύο φορές με κατάλληλο τρόπο αφαιρούνται τα ερυθρά και τά λευκά αιμοσφαίρια και φτιάχνουμε ένα διάλυμα πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια ( Platelet Rich Plasma ή PRP )
 • Στη συνέχεια αυτό το πλούσιο σε αιμοπετάλια υγρό ενεργοποιείται με την προσθήκη χλωριούχου ασβεστίου με αποτέλεσμα τα αιμοπετάλια να αποκκοκιώνονται και να δημιουργούν ένα υγρό πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες που είναι και το ζητούμενο στη θεραπεία.
 • Στη συνέχεια με την χρήση μια πολύ μικρής βελόνας εγχύουμε αυτό το διάλυμα των αυξητικών παραγόντων στην κλειτορίδα , στο έσω μέρος των μικρών χειλέων του αιδοίου στα τοιχώματα που περιβάλλουν την είσοδο του κόλπου και τέλος στο άνω τοίχωμα του κόλπου σε απόσταση γύρω στα 5 έκ από την είσοδο στο γνωστό σημέιο G.
 • Η όλη διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη λόγω της προηγηθείσας αναισθητικής κρέμας.

Η βάση της θεραπείας είναι η χρήση του PRP δηλαδή αυτού του ορού του αίματος που είναι πλούσιος σε αιμοπετάλια και κατα συνέπεια και σε αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται μέσα στα αιμοπετάλια , για να ενεργοποιηθεί το γυναικείο σεξουαλικό οργασμικό σύστημα.
Το PRP χρησιμοποιείται καθημερινά από γιατρούς σε όλο τον κόσμο για δίαφορες θεραπείες. Από την θεραπεία ορθοπεδικών παθήσεων μέχρι την αντιγήρανση του προσώπου ( Vampire Facelift ). Ο μηχανισμός δράσης είναι κοινός .
Μέσα στα αιμοπετάλια βρίσκονται διάφοροι αυξητικοί παράγοντες ( PDGF, TGF-β, VEGF, EGF, FGF, IGF-1 ). Οταν προσθέσουμε σε αυτό το διάλυμα που είναι πολύ πλούσιο σε αιμοπετάλια ( 4-5 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση από των αιμοπεταλίων του αίματος) χλωριούχο ασβέστιο, τα αιμοπετάλια ξεγελιούνται γιατί αντιλαμβάνονται την παρουσία ασβεστιού σαν ερέθισμα τραυματισμού και γι αυτό χύνουν μέσα στο διάλυμα τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχουν.

image007

Οι αυξητικοί παράγοντες δρούν τοπικά όπου τους ενέσουμε διεγείροντας τα βλαστοκύττταρα της περιοχής.
Τα βλαστοκύτταρα στη συνέχεια πολλαπλασιάζονται υπό την επήρρεια των αυξητικών παραγόντων και δημιουργόυν νέο υγιή ιστό τοπικά στην περιοχή που γίνεται η θεραπεία.
Με τον παραπάνω μηχανισμό έχουμε ένα αποτέλεσμα τόσο επουλωτικό αν η θεραπεία γίνει σε περιοχή που πάσχει όσο και αντιγηραντικό αν γίνει σε μη πάσχουσα περιοχή.

Στην περίπτωση που αναφερόμαστε το O- Shot έχει σαν αποτέλεσμα την αναγέννηση υγειούς κολπικού ιστού. Ειδικά όσον αφορά το οργασμικό κολπικό σύστημα που δεν είναι άλλο από το κλειτοριδικό συμπλεγμα, το αποτέλεσμα της ένεσης των αυξητικών παραγόντων και της ενεργοποίησης των βλαστοκυττάρων της περιοχής έχει σαν αποτέλεσμα την αναζοωγόνηση της περιοχής με νέα κύτταρα , την νευρική αναζοωγόνηση της περιοχής και τελικά την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης.
Στις γυναίκες που πάσχουν απο διαταραχές της σεξουαλικότητας τα πρώτα δεδομένα δείχνουν μεγάλο ποσοστό ανταπόκρισης μέχρι και πλήρους ίασης.
Σε μη πάσχουσες γυναίκες ενισχύεται η ευκολία διέγερσης και τόσο η ένταση όσο και η ευκολία να έρθουν σε οργασμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για δωρεάν ενημέρωση

Είναι υπόθεση λίγων μόνο λεπτών, που γίνεται μέσα από μία απλή, αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία.

ή Καλέστε για Δωρεάν Ενημέρωση στο 210-7247750

Δρ. Καραϊσαρίδης Χριστόφορος

Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210-7247750
Skype: ckaraisaridis
Whats App: Christoforos Karaisaridis
Viber: Christoforos Karaisaridis
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 37, Κολωνάκι
Email: info@laser-medical.gr